Helaas hebben we een ledenstop voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij.

Wij zijn Ingrid en Jannes Kregel. Samen met onze Duitse herders Joey , Fritzz en Oud Duitse herder ZaZu wonen we in het Noord Drentse Norg In de prachtige natuur waar we heerlijk wonen en werken.    

Hoe zijn we begonnen.

Ingrid is dierenarts assistente en Jannes is bouwkundig ambtenaar. Samen hebben we veel liefde voor dieren met name honden en katten.

In 2012 zijn we gestart met een hondenschool omdat we de manier van trainen bij ons in de buurt niet van het niveau was zoals wij graag wilden zien.

Met de ervaring vanuit onze eigen opleidingen in de reddingshonden sport en medische achtergrond kunnen we baas en hond goed begeleiden.

Vanuit deze ideologie zijn we begonnen met een puppy instuifochtend.

Binnen korte tijd is er een volledig basis training centrum ontstaan waar de meeste baasjes en honden met plezier naar toe gaan. De persoonlijke benadering en begeleiding is voor ons een van de meest belangrijke speerpunten voor een goede hondenschool.. Hierdoor kunnen we een passende begeleiding geven met een op voor jou hond op maat gemaakte opleiding. dit alles om een sterke band tussen baas en hond te krijgen.

Joey

Joey is onze 12 jaar oude Duitse herder die reddingshond geschikt is. Door met Joey te trainen en te ontdekken is de basis van onze hondenschool gekomen. Door op een niet agressieve manier van trainen hebben we een TOP hond gekregen, een vriend voor het leven.

Kia (in memoriam)

Kia is net als Joey in 2009 geboren helaas hebben we in mei 2017 afscheid moeten nemen van deze geweldige teef. Haar karakter was veel stabieler dan van menig hond. Goed is goed en fout is fout. Dit heeft zij moeiteloos overgebracht op haar pleegkind Fritzz.

Duidelijker kan je een hond niet hebben. 

Fritzz

Fritzz is een zeldzame Blauwe Duitse herder reu. Hoewel beide ouders een prima stamboom hebben is Fritzz voor de Nederlandse fok begrippen niet goed doordat er (volgens de rasverenigingen) een fout in de gen zit. (In het buitenland is het een excelente kleur waar top mee gefokt wordt). Fritzz is enorm goed in het gebruiken van zijn neus en is op deze jonge leeftijd al heel wat spoortjes rijk in de opleiding tot speurhond. Een schat die heerlijk pubert maar als hij mag/moet, werkt als een een grote in het veld.

ZaZu

ZaZu

ZaZu is een Oud Duitsche Herder waar de liefde vanaf straalt. In haar drukke bestaan als teef binnen de roedel is het moeilijk om niet jezelf op de voorgrond te plaatsen en alle aandacht naar jezelf toe te trekken. ZaZu is inmiddels ook met een speur- en vlaktezoeken opleiding begonnen.

0